Fitness 24 Seven

| On
marraskuuta 29, 2017
Päätin liittyä saliketju Fitness 24 Seveniin ja on pakko sanoa että kyseisessä salissa eniten ilahduttavat mahdollisuus treenata oman aikataulunsa mukaan sekä naisille tarkoitetussa tilassa. Itse pääsen treenaamaan vain aikaisin aamusta enkä aina jaksa katsella tuijottelevia miehiä, joten tämän takia valitsin Fitnessin salin. Pari vuotta aiemmin kävin Gogo Expressillä, mutta oman alueeni sali on niin tuhottoman täynnä porukkaa, että ihmiset kirjaimellisesti jonottavat laitteille.

Vaikka yritän saada jonkinlaisen elämäntaparemontin aikaiseksi - en kuitenkaan tee sitä suuruudenhulluuksissani. En siis aio urheilla hullunlailla viikon jokaisena päivänä, laskea kaloreita tai tavoitella fitnessvartaloa. Aion noudattaa neuvoa kaikkea kohtuudella.

Tavoitteenani on tietenkin tiputtaa muutama ylimääräinen kilo, mutta sitäkin enemmän toivon kaventuvani sieltä sun täältä. Lisäksi tahdon parantaa peruskuntoani niin ettei pieni juoksulenkki saisi aikaan oksennusrefleksiä.
Tahtoisin sanoa että suuntaan salille ihan liikkumisen ilosta, mutta asia ei ole ihan noin. Tällä  hetkellä suuntaan salille siksi että löytäisin sen innon alkaa liikkua. Olen päivittäin erittäin väsynyt ja lisäksi yli 10 vuotta vaivannut selkäni saattaisi alkaa voimaan paremmin, jos hieman vahvistaisin sitä.


Jotta kiinnostus treenaamiseen pysyisi tarpeeksi korkealla, oli tietenkin pakko hankkia uudet treenikamppeet projektia tukemaan.
Ihan ensimmäisenä ihastuin Puman laukkuun, joka oli aivan pakko saada. Lisäksi se oli vielä -30% alennuksessa ja vieläpä viimeinen kappale! Laukkua oli myös kultaisena, mutta siitä en pitänyt lainkaan.
Toinen rakkaudenkohteeni ovat So Whatin tennarit jotka olivat yllättäen myös tarjouksessa. Aivan kuin universumi yrittäisi kertoa että nyt on tosiaan pakko aloittaa kuntosalilla hikoilu!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti