Kuntoilua ja viikkoraporttia

| On
maaliskuuta 14, 2018
Ajattelin että olisi parempi kirjoittaa viikottain yksi kattava raportti kuntoilustani sen sijaan että kirjoittelisin niitä joka toinen päivä. Näin postaukset eivät tule olemaan vain elämäntaparemppaani liittyviä tai vaihtoehtoisesti yksi postaus olisi täynnä kymmentä eri asiaa.
Listaan viikottaisessa raportissani miten ja kuinka kauan olen päivän aikana urheillut. En tiedä vielä kuinka listaan tulokset koska olisi hassua ilmoitella niistä viikottain sillä ne tuskin näkyvät niin nopeasti. Suunnittelin kyllä mittaavani kehoni (vyötärönympärys jne) nähdäkseni paljonko olisin mahdollisesti kaventunut, mutta jotenkin se ei vain tunnu omalta jutultani.. mittanauhan kyttääminen.

Tavoitteenani on parantaa ryhtiäni jotta kärsimäni selkäkivut lakkaisivat. Sen lisäksi aion kohentaa peruskuntoani niin ettei mm. bussipysäkille juokseminen tuottaisi aivan järjetöntä hengenahdistusta.

Mutta sen pidemmittä puheitta itse asiaan. Viikottaiset raportit pyrin julkaisemaan sunnuntaisin ja kuluneen viikon urheilusuoritukset näyttävät tältä:

Maanantai - Kuntosali 2h
Tiistai - Vapaapäivä
Keskiviikko - Kuntosali 2h
Torstai - Kuntosali 2h
Perjantai - Kuntosali 1,5h
Lauantai - Vapaapäivä
Sunnuntai - Lyhyt kahvakuulatreeni (15 min?)

Liikkumiseni koostuu pimeänä vuodenaikana lähinnä kuntosalilla käymisestä sekä uimisesta. Yritän saada ryhtiäni paranneltua, koska selkäni on todella notkolla ja siksi mahani työntyy eteenpäin. Näin suoraan sanottuna poden jonkinlaista huonoa itsetuntoa juurikin tuon ryhdin takia, koska se saa vatsani näyttämään kauhealta kummulta. Otin uhkarohkeasti kuvan kropastani jotta mahdollisia tuloksia on helpompi tarkastella sitten jälkikäteen.



Voin ihan rehellisesti sanoa että jalkani ovat suurin häpeäpilkku ja kovaa perässä tulevat vatsa ja käsivarsien allit. Elämäntaparemontti on ollut käynnissä melkein 3 kuukautta, joten nämä kuvat on otettu hieman myöhään. Turvotuksia ei kuvassa enää pahemmin näy.
Mutta olen liikunnalla ja ruokavaliolla aikonut työstää kroppaani ja toivon saavuttavani ensimmäisen paalupisteen painon suhteen kesään mennessä. Kokonaistavoitteenani on painaa 60-58 kiloa, joka tällä pituudella on normaalipaino.

Peukut pystyyn projektin suhteen!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti