Korukaappi

| On
kesäkuuta 09, 2018
Olen tässä viimeaikoina yrittänyt epätoivoisesti saada makuuhuoneestamme jotenkin siedettävän näköisen, mutta vaikeaa se on. Huonen mittasuhteet ovat todella ärsyttävät, eikä sisustusta saa mieleisekseen sitten millään.
Hankin 2 vuotta sitten ihanan sängyn ja viime kesänä vielä ihanemman kampauspöydän, mutta edelleen huone on hiema kolkko. Jotenkin vain ikkunan sijainti on huono, yhdellä seinällä on karmeat isot kaapit ja huone itsessään on pitkä ja kapea. Vaikka mitä tekisin niin makuuhuoneemme pysyy kotimme kamalimpana ilmestyksenä.

Yritin nyt kuitenkin vielä kerran kääntää tilanteen yläsalaisin hankkimalla korukaapin, sekä toivoen ettei kolkko huone muuttuisi peräti ankeaksi. Olin aiemmin hankkinut eteiseemme korukaapin, mutta se oli kovin matala ja kapea, enkä näin ollen jaksanut sitä kovin kauan katsella.
Uusi kaappimme on melkein samanlainen, mutta seinälle kiinnitettävä. Tilaa tuntuisi myös olevan hieman enemmän. Täytyy myöntää että tämän kaunottaren paketista kaivettuani olin samantien rakastunut.



Vanhassa kaapissa oli aikalailla samanlainen lukko, ellei jopa astetta nätimpi koska se oli hieman vanhanaikaisempi. Tämä on kuitenkin myös todella söpö. Näppärää että peilin saa kiinnitettyä seinälle tai laitettua oveen roikkumaan. Tämän vuoksi 4 vuotias tyttäremme ei pääse enää kaappia aukomaan heti kun silmä välttää.





Tilaa koruille on todella paljon ja takaseinällä on pieni pussukka. Tykkään todella paljon ylimääräisestä tangosta johon voi laittaa käsikoruja. Myös pienet laatikot ovat aivan mahdottoman suloiset. En itse voi käyttää korvakoruja, joten niille tarkoitettu alue tulee luultavasti pysymään melkein tyhjänä ellen keksi siihen muuta ratkaisua.



Ehkä mahtavin ominaisuus on valot, jotka menevät automaattisesti päälle kun kaapin aukaisee. Valot ovat todella söpöt koska ovat riittävän pienet eivätkä hallitse koko kaappia. Jos valoista ei tykkää niin katkaisijan voi asettaa off -asentoon (toimii pattereilla).

Kokonaisuudessaan rakastan korukaappiani aivan mahdottoman paljon! Ainoa pieni miinus oli se että massiiviset korut on vaikea saada mahtumaan. Tykkään todella paljon kun juhliin ja muihin erikoistilaisuuksiin laitettavat korut ovat hyvinkin kookkaita, mutta kaappiin ne oli vaikea sijoittaa. Pelkään että ketju saattaa katketa painon takia jos asetan korun vain yhteen koukkuun.
Mutta hintansa arvoinen ostos oli ja tuskinpa tulen katumaan. Oli myös helppo asentaa vaikka poraa siinä tarvittiinkin. Tämän mukana tuli myös koukut jos joku haluaa oman kaappinsa oveen roikkumaan.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti