Uusia lävistyksiä~

| On
maaliskuuta 20, 2018
Syntymäpäiväni on virallisesti vasta toukokuussa, mutta mieheni ehdotti että saisin lahjani - uudet lävistykset aikaisemmin paranemisprosessin takia. Toivelistallani ei ollut muuta kuin 2 ihastelemaani lävistystä, joten olin ikionnellinen, haltoissani ja kerrassaan lumoutunut ne saadessani.

Tällä hetkellä oikean korvani rustossa on 2 peruslävistystä sekä molemmissa korvalehdissä kaksi. Tahdoin nämä uudet kaunokaiset oikeaan korvaan, sillä jostain syystä tykkään että tatuoinnit ja lävistykset ovat oikealla puolella kroppaani. (En tiedä mistä se johtuu, tuskin siitä että olen vasenkätinen?)
Uusina tulokkaina ovat tragus ja inner conch. Olen tässä ajan saatossa kuullut miten nämä kaksi lävistystä sattuvat todella paljon. Niiden ottaminen ja paraneminen. Etenkin inner conch.
Itse kuitenkin jännitin turhaan koska kumpikaan ei edes tuntunut. Traguksen kohdalla vain pelästyin kun rusto rusahti neulan lävistettyä sen. Paraneminenkaan ei ole ollut sitä mitä olen kuullut. Päinvastoin. En edes huomaa lävistysten olemassaoloa ellen sitten suihkussa vahingossa toiseen osu. Mutta silloinkin se jomottaa vain hetken ja menee ohi.

https://www.instagram.com/p/BgT3cLxDfzR/?taken-by=larypiercing

Kuva on Lary Piercingin ottama. En itse pysty kuvaa ottamaan ja mieheni ei puolestaan ole ehtinyt ja samalla muistanut koska on usein töissä.
Lävistykset piti tosiaan ottaa ennen syntymäpäivääni koska paraneminen vie 6-12 kuukautta ja olemme kuitenkin kesällä menossa mm. mökkeilemään. Tiedossa on uintia ja auringossa löhöilyä, joista tuoreet lävistykset eivät niinkään pidä.

Mutta kaikenkaikkiaan olen ollut enemmän kuin tyytyväinen kauniisiin koruihin. Kesällä aion vielä työstää hiustyyliäni jotta nämä blingit näkyisivät paremmin. Lisäksi hankin rustoon samanlaiset korut sitten kun nämä kaksi ovat parantuneet edes sen verran ettei tarvitse kokoajan olla varomassa.

Lary Piercingistä sen verran että palvelu oli todella huippua! Osaava ja ystävällinen henkilökunta saivat kyllä iloiseksi. Jos vielä lävistyksiä otan niin tiedän kyllä mistä ne hankin. Näiden lävistysten hinta oli 55€ kipale eli 110€. Lisäkuluina uudet korut sillä tiesin alusta saakka että nämä ovat ne jotka haluan. Eikä näitä tarvitse koskaan vaihtaa jollei tahdo.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti