Viikkoraportti #3

| On
huhtikuuta 02, 2018
Pääsiäinen tuli ja meni. Oikeastaan se hujahti ohitse niin pian etten sitä blogissani ehtinyt edes huomata. Meillä tytär oli kipeänä useamman päivän, itselläni oli tosiaan ne tikit käsivarressa ja sitten vielä pääsiäislomalla oltiin kotona joten treenaaminen jäi kovin vähälle. Miehen vapaapäivinä sain puristettua pari tuntia itselleni niin että pääsin satunnaisina päivinä salille. Uiminenkin on edelleen kielletty lävistysten takia, joten liikkuminen on ollut hyvinkin yksipuolista. Jahka huhtikuu huuhtoo loput lumet ja jäät mukanaan, pääsen taas pyöräilemään ja lenkkeilemään.

Maanantai: Kuntosali 2h 
Tiistai: Kuntosali 2h
Keskiviikko: Kuntosali 1.5h
Torstai: Lepopäivä
Perjantai: Kuntosali 1.5h
Lauantai: Lepopäivä
Sunnuntai: Lepopäivä

Olen lisäksi yrittänyt tuoda vaihtelua ruokavaliooni, mutta olen hyvinkin kaavoihin kangistuva luonne. Näin ollen muutokset saavat niskakarvat pystyyn ja kyseenalaistan muutoksen tärkeyden.
Mutta jokainen varmasti tietää sen että painon pudotus voi hidastua tai pysähtyä kokonaan jos ruokavalio on liian yksitoikkoinen. Aamupala, päivällinen ja iltapala ovat itselläni hyvinkin vakiintuneet, joten ainoastaan lounas muuttuu hieman. Ei kuitenkaan mitenkään radikaalisti.

Näin ollen olen tutkinut reseptejä, poiminut muilta vinkkejä ja yrittänyt soveltaa niitä toisinaan itselleni mieleisiksi.




Pinaattikeitto ei koskaan petä ja se on mukavaa vaihtelua päivälliselle jolloin saan korvattua maustamattoman jogurtin/rahkan. Mifu oli mielenkiintoinen tuttavuus ja ensimmäisellä kerralla siitä pidinkin. Toisella kerralla tulin huonovointiseksi kun maku oli tylsä ja rakenne kuminen. Mielestäni mifu on kovin vaikeaa maustaa ja siksi päätin jättää sen kokeilemisen sikseen.
Seuraavaksi ajattelin lisätä bataatin ja cashew-pähkinät ruoanlaittoon. Molemmista pidän kovasti joten on aika outoa etten niistä koskaan mitään laita.

Tällä hetkellä painoa on pudotettu 7.5 kg! Nyt haastan itseni pudottamaan 2.5 kg huhtikuun aikana, jolloin saldo olisi 10 kg. En kuolemanvakavasti tätä haastetta ota (= mahdollinen epäonnistuminen ei saa aikaan itkupotkuraivareita ja itsesääliä), mutta yritän kyllä parhaani.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti