Viikkoraportti #5

| On
huhtikuuta 24, 2018
Viikkoraporttia pukkaa taas ja olen tässä laittanut merkille että arkeni pyörii aikalailla vain treenin ja syömisien ympärillä. Olen suunnitellut yhtä sun toista kesälle eikä ns. nykyhetkeen kuulu mitään erityistä. Sinällään huvittavaa sillä olen aina elänyt tässä hetkessä ja inhonnut suunnitelmien tekemistä kuukausien päähän.

Mutta viikon treenisaldo näyttää tältä:

Maanantai: Kuntosali 2h
Tiistai: Lepopäivä (+ lyhyt lihastreeni kotona)
Keskiviikko: Kuntosali 2h
Torstai: Kuntosali 2h
Perjantai: Kuntosali 2h
Lauantai: Kuntosali 1.5h
Sunnuntai: Lepopäivä

Olen jostain syystä pitänyt siitä että juuri lauantai on lepopäivä, mutta viimeaikoina on ollut sellainen olo että sen kannattaisi olla sunnuntaina. Ihan vain maanantain punnituksen takia.
Kuntosalitreeni kerää tunnetusti nestettä kroppaan ja siksi olisi hyvä ettei seuraavana päivänä käytäisi vaa'alla. Maanantai on itselleni ehdoton punnituspäivä koska se avaa uuden viikon. Lauantai puolestaan on ainoa 24 tunnin lapsivapaa joten tykkään käyttää sen ihan vain rentoutumiseen jne. Mutta jos asiaa miettii taas enemmän niin mieheni vapaapäivä on sunnuntaina ja useasti yhteiset tekemiset ovat joko siirtyneet tai peruttu koska salitreenini ovat venähtäneet kyseisenä päivänä. Nyt yritän siis totutella itseni siihen että lepopäivä onkin sunnuntaina. (Ei luulisi olevan vaikeaa, mutta perusluonteeseeni kuuluu päättämättömyys sekä pinttyneet tavat.. Inhoan muuttaa jotain minkä olen jo todennut itselleni mieluisimmaksi.)



Latasin 30 day firm butt challenge sovelluksen alkukeväästä ja suoritin ensimmäisen aloittelijan tason. Salilla käymiseni oli sovelluksen käyttöönoton aikaan hieman takkuilevaa kunnen tiennyt miten ja mitä treenaisin, joten pepputreenin suoritin yli kuukaudessa. Nyt suoritan toista vaihetta (intermediate level 1) ja siihen käytän tosiaan vain 30 päivää.
Toukokuu voikin mennä mukavasti viimeisen vaiheen kanssa (advanced level 1) ja jos kesällä tuntuu että pepputreeni on vielä tarpeen niin sovellan jokaisen tason liikkeitä.




Toivon saavuttavani ensimmäisen välitavoitteeni kesäkuuhun mennessä tai sen aikana. Matkaa tuohon tavoitteeseen on n. 6 kiloa, joka tuntuu hyvinkin realistiselta. Todellisuudessa homma voi hankaloitua mitä lähemmäs tavoitetta päästään kun läski alkaa olemaan tiukassa.
Mutta projekti jatkuu samaan malliin sillä olen tosissani päättänyt että tänä kesänä aion nauttia olostani (= kropastani) täysin rinnoin.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti