Viikkoraportti #4

| On
huhtikuuta 16, 2018
Kävin tänään LaryPiercingin jälkitarkastuksessa uusimpien lävistyksieni kanssa ja kysäisin samalla miten on: saanko palata takaisin uimaan. Treenit eivät ole paljon uimisesta koostuneet mutta koska hankin kausikortin - on siellä ihan hyvä käydä. Ja kausikortin hankin nimenomaan sen takia että kuntosalilla ravaaminen tuntuu välillä maistuvan puulta.
Mutta koska lävistäjäni oli sitä mieltä ettei uimaan ole vielä hyvä palata - saa homma jäädä vielä toistaiseksi paussille. Palataan asiaan kuukauden kuluttua.

Edeltävä viikko ei treenien kannalta mennyt niin kuin piti koska yritän päästä loputtomasta väsymyksestä eroon. Viikonloppuna olin tyttären kanssa, joten salille en päässyt. Mutta sen pidemmittä puheitta treenit menivät seuraavasti:

Maanantai: Lepopäivä
Tiistai: Kuntosali 2h
Keskiviikko: Lepopäivä (ylitsepääsemätön väsymys)
Torstai: Kuntosali 2h
Perjantai: Kuntosali 2h
Lauantai: Lepopäivä
Sunnuntai: Lepopäivä


Pudotettuja kiloja tähän mennessä: 9,2 kg. Huhtikuussa tavoitteeni on pudottaa yhteensä 2,5 kiloa jotta neljän kuukauden pudotussaldona on yhteensä tasan 10 kiloa. Tarkoituksena on haastaa itseäni hieman, mutta ei kuitenkaan liian vakavasti. Yritän tietenkin päästä asettamaani tavoitteeseen, mutta maailma ei todellakaan romutu siihen jollei 10 kiloa tule täyteen.

Olen alkanut havaita muutosta vatsanseudulla ja olen siitä tavattoman iloinen sillä luulin sen vievän kauemmin kuin vain 4 kuukautta / 9 kiloa. Vatsa ei ole enää samanlainen jäätävä turvonnut kumpu, mutta paljon on työtä vielä jäljellä. Tämä kuitenkin nostaa motivaation taas aivan uusiin mittasuhteisiin kun työn tulos on enemmän havaittavissa. Olen kuitenkin onnellisempi kuin koskaan jahka saavutan normaalipainon. Siihen ei olekkaan kuin parin kilon matka.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti