viikkoraportti #6

| On
huhtikuuta 30, 2018
Nyt on niin että edellisen viikon treenit eivät päätyneet muistiin joten heitän ne tähän mieleni syövereistä. Kyllä ne kutakuinkin oikein menevät. Puhelimeni päätyi huoltoon joten siinä olevat tiedot ja pepputreeni päätyivät roskakoriin (toisaalta pepputreeniä oli jäljellä enää vain 3 päivää). Nyt joudun käyttämään todella vanhaa lainapuhelinta (Samsung Galaxy J5) ja sen kanssa tappeleminen on hyvinkin hidasta, joten kaikki ylimääräinen kirjoittelu jää kahdeksi viikoksi. Oma puhelimeni olisi tarkoitus saada takaisin 14.5.

Mutta viikon treenisaldo näyttää kutakuinkin tältä:

Maanantai: Kuntosali 2h
Tiistai: Kuntosali 2h
Keskiviikko: Kuntosali 1.5h
Torstai: Kuntosali 2h
Perjantai: Kuntosali 1.5h
Lauantai: Lepopäivä
Sunnuntai: Kuntosali 1h

Haastoin itseni maaliskuun lopussa tiputtamaan 2.5 kg huhtikuun aikana, jotta pudotussaldo olisi pyöreät 10 kiloa. Olo oli vielä viikko sitten skeptinen kun treenistä ja oikeasta ruokavaliosta huolimatta olin saanut 300 grammaa takaisin. Jotenkin päädyin ajattelemaan että paino olisi taas noussut, pysynyt samana tai olisin karistanut vain vajaa puoli kiloa.
Välillä jännä tämä ihmismieli kun kaikki ns negatiivinen turruttaa pääkopan samantien. Tottakai tiedostin että kyllä se paino siitä kirii itsensä kiinni ja humpsahtaa alaspäin sitten kunnolla. Oli vain yllättävää kun 4 kuukauden projektin aikana tuo 300 grammaa oli ensimmäinen kerta kun olin saanut painoa takaisin.
(Muistutetaan vielä että punnitsen itseni tosiaan vain kerran viikossa - maanantaisin ja mittanauhaa en käytä lainkaan. Mittailen itseäni vain silmämääräisesti peilistä).

Mutta nyt kuukauden mittainen leikkimielinen haaste päättyy ja ilokseni saan julistaa ääneen että onnistuin tavoitteessani päästä 10-lukuun. Pudotettavaa huhtikuussa oli 2,8 kg ja tänään vaa'alla käytyäni olin todella hermostunut ja jännittynyt siitä mitä tulisin näkemään. Vaa'alla vilkkui kuitenkin toivomani luku ja olen nyt 4 kuukauden aikana pudottanut tasan 10 kiloa!
Vielä pitäisi mitata itseni jotta tietäisin 100% tarkan pituuteni ja siten painoindeksi olisi täysin oikeassa. Toivon seuraavien kahden kuukauden aikana voivani tiputtaa yhteensä 6 kiloa, mutta haastavammaksi se tulee aina sitä mukaa kun paino tippuu ja kroppa alkaa pitämään kynsinhampain kiinni läskistä. 6 kilon päässä on kuitenkin välitavoitteeni ja sen toivon saavuttavani ennen heinäkuun mökkireissua.




Ruokavaliossa ei ole tapahtunut kummempaa kuin se että olen rakastunut papuruokiin. Täysjyväriisi ja -pastat alkavat pursuamaan ulos korvista, joten nyt uskaltauduin kokeilemaan erilaisia papulajeja (ennen söin vain kikherneitä). Tuntuu että mahdollisuudet ruoanlaittoon kasvoivat huimasti!
Kasviksien kohdalla pitäisi puolestaan skarpata kun toisinaan on hankalaa saada se puolikiloa/vrk täyteen kun syön van 3-4 kertaa päivässä.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti