Viikkoraportti #7

| On
kesäkuuta 11, 2018
Hetkeen en ole viikkoraporttia julkaissut koska treenit toistuivat samana päivästä toiseen uintikiellon takia. En näin ollen tuntenut tarpeelliseksi samaa tekstiä kirjoitella.
Tällä hetkellä treenaan edelleen vain salilla mutta voisin palata takaisin uimaan jo ensiviikolla. Inbody-mittauksesta olen pitänyt edelleen mielessä käsivarsien treenaamisen, mutta jotenkin tahtoo tuo ote välillä lipsua lihastreenissä niin etten käsivarsia treenaisi niin paljon kuin olin suunnitellut. Pitää ottaa itseäni niskasta kiinni ja palata takaisin tiukkaan rytmiin, eikä treenata mukavuudenhaluisesti. Ehkä paluu takaisin uinnin pariin auttaa tässä, se nähdään!

Kuluva viikko tulee olemaan haastava treenien suhteen kun tyttärellä on viikon mittainen loma, joten kuntosali on breikillä. Mutta treenit viimeviikolta näyttävät tältä.

Maanantai: Kuntosali 1h
Tiistai: Kuntosali 2h
Keskiviikko: Kuntosali 1.5h
Torstai: Kuntosali 1h
Perjantai: Lepopäivä
Lauantai: Lepopäivä
Sunnuntai: Uinti 2h

Olen sisällyttänyt ruokavaliooni pavut ja koska rakastuin niihin yllätävän palavasti - en suoraan sanottuna enää kestä ajatusta riisistä ja makaronista. Toisinaan yllätän itseni täysjyvä spagetilla ettei ruokavalio muutu liian yksipuoliseksi, mutta yleisesti en tahdo nähdä minkäänlaista pastaa. Myös perunan käyttö on erittäin vähäistä mutten aio karsia sitä kokonaan pois.
Yritän vielä patistaa itseäni tekemään tuoresalaatteja lämpimän aterian seuraksi, kun jotenkin nuo pakastevihannekset vievät helppoudessaan aina sen pidemmän korren.


Mutta projekti jatkuu muuten samalla tavalla kuin ennenkin. Herkkuja olen syönyt viimeksi 5 kuukautta sitten ja alkoholia ottanut uutenavuotena. Niinä päivinä kun motivaatio takkuilee tai laiskuus iskee - on erittäin hankalaa saada itseni treenaamaan, mutta ruokavalio pysyy kuitenkin oikeana ja kalorit sekä makrot kohdallaan. Tästä olen todella iloinen koska ruokavalio on tässä projektissa tietenkin sen suurin juttu.

Paino tällä hetkellä 69,6 kg, eli pudotettuja kiloja on takanapäin yhteensä 14,3 kg. Välitavoitteeseen on matkaa enää vain 1,6 kg.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti