Viikkoraportti #9

| On
kesäkuuta 26, 2018
Perjantaina toivoin pääseväni salille ennen microbladingia, mutten ollut tajunnut sen olevan juhannuspyhä. Näin ollen olin tyttären kanssa sen sijaan ja vapaat pitkittyivät. Microbladingin takia en voi treenata viikkoon, joten ensiviikolla viikkoraporttia ei ole tulossa. Yritän pientä kahvakuulatreeniä niin ettei hiki nouse pintaan (suola haalistaa kulmien väriä) koska en voi mitenkään olla toimettomana kokonaista viikkoa.

Maanantai: Kuntosali 2h
Tiistai: Kuntosali 2h
Keskiviikko: Kuntosali 1.5h 
Torstai: Kuntosali 1.5h
Perjantai: Vapaapäivä
Lauantai: Salibreikki
Sunnuntai: Salibreikki



Paino tällä hetkellä 68,1 kiloa ja matkaa välitavoitteeseen ainoastaan 100 grammaa! Pudotettuja kiloja takana yhteensä 15,8kg. Tämä viikko on aika hektinen kunnen voi salille mennä, joten ruoan määrää on tarkkailtava hyvinkin tarkasti että kulutus on korkeampi kuin energiansaanti. Välitavoitteen saavuttamiseen oli enää vain 3 viikkoa mutta olenkin jo nyt melkein sen saavuttanut. Luulen että ensi maanantaina paino on hieman noussut koska tämä viikko on mentävä vähillä syömisillä kun kulutus on matala. Lisäksi pääsen pe-su salille, jonka vuoksi lihakset tulevat keräämään nestettä ja se taas näkyy painossa. Tällöin näemme vasta 2 viikon kuluttua onko paino 68 kiloa tai vähemmän.
Muutin ruokavalioni makrojakaumaa niin että proteiinien määrä onkin entisen 20% sijaan 30%, jotta saisin n. 1.5 grammaa proteiinia painokiloa kohden. Hiilihydraattien osuus on näin ollen entisen 50% sijaan 40% ja rasvat pysyvät entisellään 30%:ssa.

Tulen julkaisemaan erillisen postauksen elämäntaparemontista kuluvan viikon aikana. Availen hieman sitä miksi hommaan ryhdyin, mitä se on tuonut elämääni jne.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti