Burgerihetki Aurajoella

| On
kesäkuuta 04, 2018
Kävimme ystäväni kanssa Jokilaiva Cindyssä tuulettumassa sillä ilma oli mukavan lämmin. Emme ole pitkään aikaan viettäneet ns tyttöjen iltaa tai mitään muutakaan sen tapaista sillä jotenkin lapsivapaita on vaikea järjestää samaan aikaan. Tämän illan saimme yllättäen järjestymään ja siksi päätimme samantien suunnistaa kaupungille.
Tiedossa oli että menisimme syömään ja viihtymään terassille tai ihan mihin tahansa muualle missä ei tarvitsisi istua sisällä. Nopeasti olikin sovittu että Jokilaiva olisi hieman erilainen kokemus ja siksi suunnistimme Cindyyn.

Paikka oli täynnä saavuttuamme siinä kello 18 aikaan mutta kyllä pöytä nopeasti vapautui. Aurinko paistoi mukavasti paikallemme ja päätimme tilata muutamat juomat samalla kun juorusimme kaikesta mahdollisesta. Menu oli erittäin suppea kuten varmasti voi arvata, joten tilasin pulled chicken burgerin jonka hinta oli kovat 17€. Ruoka oli todella hyvää vaikka olisin kaivannut makeampaa ananasta ja enemmän currykastiketta.
Emme viipyneet laivalla kuin n. 2 tuntia koska tuuli yltyi ja oli sen verran kylmä että se pakotti meidät lopulta lähtemään. Aikainen lopetus mukavalle illalle sinänsä harmitti mutta pitää kokeilla joku toinen kerta uudelleen.



Olen tehnyt tässä hiljattain erikoisen havainnon liittyen elämäntaparemonttiini. Koska olen hyvin tarkka siitä mitä suuhuni laitan ja ovatko kalorit kohdallaan - en silti kykene suomaan itselleni edes pieniä iloja. Esimerkiksi kesähelteessä jäätelö olisi kiva lisä arkeen kun sää on erinomainen ja viihdytään ulkona. Sisäinen neurootikko kuitenkin nostaa tässä asiassa jyrkästi päätään enkä kykene suomaan itselleni edes sitä yhtä jäätelöä vaikka olisin koko viikon treenannut moitteetta.
Yritän päästä tästä paheesta eroon sillä en aio elää koko loppuelämääni niin etten voi mitään ylimääräistä syödä mm. juhlissa tai kesäreissuilla. Mahdottomaksi se vain menisi kun antaa noin pienen asian hallita elämäänsä.
Siksi tämä Cindyllä käyminen oli myös hyvä herätys itselleni. Hieman soimasin itseäni burgerista, mutta tulipa huomattua ettei maailma siihen kaatunut. En edes saanut lisää painoa siitä, joten miksi soimata itseään valinnoista joita tekee muutenkin harvoin.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti