kengät kengät kengät~~

| On
toukokuuta 30, 2018
Blogissani on varmasti moneen kertaan tullut esille se karmea totuus että olen aivan mahdoton materialisti. Ja sen lisäksi vielä erittäin impulssiivinen. Tämä kombo ei tietenkään ole mikään hyvä yhdistelmä sillä kun niinä harvoina kertoina kun oikeasti isken silmäni johonkin - en voi lakata ajattelemasta miten ihanaa olisi se jokin asia omistaa.
Converset ovat yksi suurista rakkaudenkohteistani ja päädyn ostamaan uuden parin tietyin väliajoin. Tällä hetkellä omistan toisaalta vain 3 paria, sillä käytän kenkiäni aina siihen saakka että niiden ulkonäköä saa jo alkaa hävetä.

Vaikka pitkävartinen malli on ehdoton suosikkini, päätin tällä kertaa ostaa lyhytvartiset. Jotenkin vain rakastuin Basic Ox mallin siniseen kenkäpariin. Haluan kesäksi mahdollisimman mukavat kengät joten oli aika sijoittaa kunnon tennareihin siltä varalta etteivät kesäkelit aina suosi.



Toisena hankintana olivat Chuck Taylor Ballet Lace ballerinat sinisenä. Oon jotenkin aina ihastellut näitä, mutta koska omistan jo useammat ballerinat - ajattelin että ne riittäisivät ihan hyvin. Nyt sattumalta kuitenkin huomasin näiden olevan 44€ (11€ ale), enkä enää osannut vastustaa kiusausta ja päätin nakata ne samantien ostoskoriin.
Näiden kenkien kanssa on pienimuotoinen ongelma että koko on normaalia hieman pienempi, joten pikkuvarvas tulee kävellessä kipeäksi. En tiedä venyvätkö nuo ajan kuluessa hieman etteivät enää satuttaisi, vai onko kangas aina jäykkää. Olisin tilannut ½ numeroa isommat, mutta ehtivät jo loppua.



Ostan varmasti pitkävartiset vielä tulevan kesän aikana sillä kenkiä ei voi koskaan olla liikaa, eihän? (Tällä hetkellä tahtoisin Chuck Taylorin All Star Hi kengät ruskean/hiilen värisenä. Pientä vaihtelua mustaan). Pientä sisustusprojektia on myös tulossa mieheni kanssa, kuten kenkäkaappien hankkiminen näille ihanuuksille. (Ostimme juuri monikerroksisen kenkätelineen, mutta toinen kissoistamme rakastaa nukkua sen huipulla - jonka seurauksena kengät ovat aina karvaiset...)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti