goals for 2019

| On
helmikuuta 03, 2019
Tavoitepainoon pääseminen & ylläpito
Tavoitteenani on päästä 58-60kg tavoitepainooni syntymäpäivääni mennessä, eli toukokuun lopulla. Syksy meni todella huonosti rajun kaamoksen takia ja treenit unohtuivat pariksi kuukaudeksi. Nyt olen kuitenkin ottanut itseäni uudelleen niskasta kiinni ja jatkan projektia hammasta purren niin kauan kunnes saavutan tavoitteeni. Vuoden 2018 aikana onnistuin pudottamaan 21kg, joka on aivan mahdottoman huikea saavutus! Vielä viimeiset kilot on karistettava pois, saatava kroppaa kiinteämmäksi ja aloitettava lihastreeni.
Kesän aikana tulen myös opettelemaan ruokailua niin etten tarvitsisi keittiövaakaa, fatsecretiä, yaziota, uskallan syödä muutakin kuin samoja päivittäisiä ruokia joiden ravintosisällöt osaan ulkoa sekä suostun syömään muiden tekemiä ruokia.

Studiokuvaus
Haaveenamme puolisoni kanssa on mennä kesällä studioon ottamaan kunnollisia perhekuvia niin että niitä kehtaisi kehystää kotiinkin. Haluaisin myös suloisia kuvia yhdessä tyttömme kanssa vielä kun hän on suhteellisen pieni.
En ole koskaan sietänyt kameroita ja kuvattavana olemista, joten valokuvia itsestäni ei juurikaan ole. Toivon saavani elämäntapaprojektini päätökseen ennen kesää ja siten olevani valmis studiokuviin kun ulkomuotoni ei painon puolesta enää muutu radikaalisti.

Syömishäiriöstä paraneminen
Tähän tuskin tarvitsee mitään enempää sanoa. Elämäntapaprojektin ohella yritän vahvistaa itseäni henkisesti ja lopettamaan itseni jatkuvan piiskaamisen.

Oman minäkuvan ja itsetunnon vahvistaminen
Tähän asiaan vaikuttaa niin suuresti tuo paino -asia, joten tavoittelen apinan raivolla hyvänolon painoani. Lisäksi ahdistus on omalta osaltaan heikentänyt minäkuvaani, jonka vuoksi opettelen näkemään asioissa valoisemmat puolet. Olen hyvin skeptinen henkilö, joten haluan opetella luottamaan siihen että asiat järjestyvät aina tavalla tai toisella.

Muutto
Suunnittelemme parhaillaan muuttoa Turun sisällä koska nykyinen asuinalue ei vastaa tarpeitamme. Lisäksi asunto on hieman epäkäytännöllinen ja tässä on tullut asuttua viimeiset 5 vuotta. Aiomme myöhemmin muuttaa toiselle paikkakunnalle ja miettiä talon ostamista, mutta koska unelmakaupunki on vielä hämärän peitossa - on tämä asia vielä täysin avoin.

Opintojen aloittaminen
Haen maaliskuun yhteishaussa ammattikorkeaan opiskellakseni sairaanhoitajaksi. Toivoin saavani oppisopimuspaikan obduktiopreparaattoksi joka on ykköstoiveeni, mutta homma on osoittautunut erittäin vaikeaksi. Niinpä toisena toiveena on opiskella sairaanhoitajaksi ja erikoistua haavanhoitajaksi. Toisena hakutoiveena tulee olemaan ensihoito.

Ed Sheeranin konsertti 23.7.2019
Liput takataskussa aiomme suunnata kesällä Ed Sheeranin konserttiin yhdessä mieheni ja ystäväpariskuntamme kanssa. En itse kuuntele pop-musiikkia tai Sheerania muuten, mutta ystävämme pyysivät meidät lähtemään kanssaan ja koska mieheni innostui ajatuksesta - päätin että mikä ettei.

Ulko- ja kotimaanmatkat
Suunnitelmissa olisi vihdoinkin matkustaa jonnekin pidemmälle mutta sekin on vielä vasta suunnitelman asteella. Viron reissuja tulee tehtyä useampi ja matkustettua kotimaassa, sillä tahdon tulevan kesän olevan parempi kuin viimekesän joka olikin huikea.

Rammsteinin konsertti 10.8.2019
Vuoden 2019 odotetuin tapahtuma itselleni on Rammsteinin konsertti johon osallistun läheisen ystäväni kanssa. Pari vuotta on ehtinyt vierähtää edellisestä Rammsteinin konsertista ja bändiä yli 15 vuotta fanittaneena on millään jaksa odottaa elokuuta!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti