highlights of 2018

| On
tammikuuta 06, 2019
Vuosi 2018 päättyi, joten on tullut aika muistella parhaimpia tapahtumia. En muista milloin viimeksi vuoteni olisi ollut yhtä tapahtumarikas, onnellinen ja täynnä toinen toistaan yllättävämpiä asioita. Jotta lista ei olisi ollut aivan järjettömän pitkä - yritin saada siihen vain ne vuoden odotetuimmat ja yllättävimmät asiat.

Tältä siis näytti vuoteni 2018.

Elämäntaparemontti
Tästä tuskin tarvitsee sen enempää puhua sillä blogi on ollut n. 90% elämäntaparemontin ympärillä. Mutta projektin aloitin tosiaan joulun jälkeen 2017 ja vuoden aikana onnistuin laihduttamaan +20 kg. Lähtöpainoni oli 84 kg ja tällä hetkellä se on 63 kg.
Matka tämän elämäntaparemontin parissa on ollut huikea enkä olisi ikinä uskonut ensinnäkään pystyväni tähän. Toiseksi, en uskonut homman olevan niin helppo kuin se oli. Odotin enemmän epäonnistumisia, epätoivoa ja itkupotkuraivareita. Mutta toisin kävi. Onnistuin todistamaan itselleni kuluneen vuoden aikana että jos tosiaan haluaa jotakin ja on valmis paiskimaan kovasti töitä sen eteen - uurastus todellakin palkitaan ja lopussa odottaa aivan mahdottoman suuri palkinto.


Pienimuotoiset matkat
Vuoden 2018 aikana en matkustellut mihinkään kauas joka on tietenkin sääli, mutta pääasia että matkustin ylipäätään johonkin. Kävimme ystäväni kanssa kerran Tukholmassa sekä kolmesti Tallinnassa. Mieheni ja tyttäreni kanssa matkustimme kotimaassa, joista ikimuistoisin ja hauskin reissu oli mökkiloma Yyterissä.

Microblading
Joka ikinen päivä peiliin katsoessani olen älyttömän tyytyväinen päätöksestäni ottaa microbladingilla kulmat. Kasvoni näyttävät säteilevän jopa silloin kun olen juuri herännyt, meikistä ei ole tietoakaan ja näytän muuten mahdollisimman rähjäiseltä. Usein tarvitsin ripsienpidennykset pitämään naamavärkkini siedettävänä, mutta nyt kulmat riittävät hyvin yksinään hoitamaan sen homman.
Aion takuuvarmana ottaa vahvistuksen sitten kun sen aika tulee keväällä 2019.


Uusi työpaikka
Aloitin nykyisessä työpaikassani kesällä ja olen ollut hirmuisen tyytyväinen sekä asiakkaisiin, työkavereihin että työilmapiiriin. Työskentelen lähihoitajana kotihoidossa ja entisistä työpaikoista tämä työpaikka vie voiton ilmapiirillään. Toivottavasti työskentelen täällä vielä pitkään.

Uusi auto
Saimme vihdoin pitkän harkinnan, vertailun ja odotuksen jälkeen ostettua auton ja elämäni helpottui huomattavasti. Työmatkat taittuvat hetkessä, lapsen kanssa kulkeminen on helppoa ja ostoksien teko sujuu kädenkäänteessä kunnei tarvitse painavia muovikasseja raahata bussiin. Mieheni ystävä myy työkseen autoja, joten saimme mainion kaupan tehtyä ja apua saa aina pyytää jos jokin askarruttaa autossa tai sen tuunaamisessa.


Myöhemmin kurkataan vielä mitä kivaa on tiedossa vuodelle 2019.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti