Viikkoraportti #10

| On
heinäkuuta 02, 2018
Treenikielto päättyi perjantaina, mutta edelleen on pysyttävä pois auringosta ja uimahalleista. Treenaaminen tapahtuu näin ollen vain kuntosalilla, mutta ei se tahtia haittaa. Mökkireissu häämöttää kahden viikon päässä, joten otan kaiken irti näistä viimeisistä viikoista ja yritän saada kroppaani kiinteämmäksi.
Kävin viikonloppuna ostamassa bikinit ja suoraan sanottuna en koskaan uskonut sitä päivää näkeväni. Olen käyttänyt bikineitä viimeksi teini-iässä ja silloinkin tunsin oloni erittäin epämukavaksi. Nyt olen käyttänyt kokouimapukua mutta nykyisen ostin ainakin 2 vuotta sitten ja vähät välittäen siitä miltä se näytti. Pääasia että sen kanssa pääsi uimaan.
Nyt aion haastaa itseni poistumaan mukavuusalueeltani ja laittamaan bikinit päälle tulevan reissun aikana sillä tulemme viettämään paljon aikaa uimarannalla. Rehellisesti sanottuna en usko kroppani olevan vielä valmis bikineihin, mutta sekin on sitten taas mielipide- ja makuasia.

Maanantai: Salibreikki
Tiistai: Salibreikki
Keskiviikko: Salibreikki
Torstai: Salibreikki
Perjantai: Kuntosali 2h
Lauantai: Kuntosali 1.5h
Sunnuntai: Kuntosali 1h



Ruokailut sujuvat entiseen malliin, mutta olen tosissani harkinnut etten palaisi syömään pastaa ja riisiä. Perunoita voisin alkaa taas lisätä ruokavaliooni, mutta pääasiassa käytän edelleen paljon papuja ja kikherneitä. Vielä pitäisi kokeilla uusia reseptejä etenkin kikherneiden kanssa ja laajentaa makuskaalaa. Myös vihannespuolta tahtoisin kokeilla laajentaa niin että opettelisin syömään uunivihanneksia. Olen aina inhonnut uuni- ja laatikkoruokia, joten ruokavalio tahtoo usein olla joko tylsä tai suppea.

Tämänhetkinen paino on 68 kg ja pudotettuja kiloja takana 15,9 kg. Välitavoite on saavutettu, joten varsinaiseen tavoitteeseen on matkaa vielä 10 kg.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti