Viikkoraportti #11

| On
heinäkuuta 31, 2018
Tyttäreni loma alkoi yllättäen perjantaina (luulin sen alkavan vasta viikon kuluttua), joten salille en tule pääsemään kuluvan viikon aikana. Olen satunnaisten tyttären lomien vuoksi alkanut harkita kotitreenin tekemistä (jota kaihdan kuin ruttoa) En tämän projektini alussa voinut sietää kuntosalille menoa, mutta nyt pidänkin siitä huomattavan paljon. Ehkä siis opin vielä pitämään kotona treenaamisesta.

Mökkiloman aikana en yllättäen lihonutkaan vaikka vedin grillimakkaraa ja muuta rasvaista ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen. Kehoni on näemmä vihdoin oppinut käyttämään ruokaa normaalina polttoaineena eikä enää varastoi kaikkea saamaansa eri puolille kehoa. Tämä on mahtava tieto ja voin lakata ajattelemasta että kaikki vähänkin erilainen (rasvainen tmv) ruoka satunnaisesti syötynä olisi pahasta.

Treeniraportti on viime viikolta ja useat vapaapäivät ovat seurausta microbladingin kulmien tummennuksesta. Salille ei ole asiaa taas viikkoon ja ensiviikko on myös tyttäreni viimeinen lomaviikko. Täytyy siis keksiä jotain liikuntamuotoja tyttären kanssa harrastettuina sekä harjoitella kotitreeniä.

Maanantai: Kuntosali 2h 
Tiistai: Kuntosali 2h 
Keskiviikko: Kuntosali 1.5h 
Torstai: Vapaapäivä
Perjantai: Vapaapäivä
Lauantai: Vapaapäivä
Sunnuntai: Vapaapäivä



Syömisien kohdalla ei ole minkäänlaista muutosta. Opettelen tässä syömään hillitysti niinä päivinä kun en treenaa. Olen taas alkanut pohtia aktiivisuusrannekkeen ostamista mutta jotenkin ne eivät ole mieleeni. Polar Loopin totesin kehnoksi, joten seuraavaksi ajattelin kokeilla Fitbittiä. Olisi vain huomattavasti helpompaa vahtia energian saantia ja kulutusta kun luvut olisivat juuri -eikä melkein- oikein.

Paino tällä hetkellä: 66,4 kg
Pudotettuja kiloja takana: 17,5 kg
Pudotettavaa jäljellä: 8,4 kg
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti